Preslava_99

Преслава се уреди с рокля за 10 бона! – пише в. „България днес”. Изпълнителката се появи с непривично скъпата одежда на свое участие в Пловдив. Мълвата донесе, че роклята на певицата е вторият луксозен подарът, който получава от годеника си Жоро Бирмата.

Преди няколко седмици Преслава получи от него ботушки за няколко бона. Явно милионерът е верен на принципа: „За да съблечеш една жена, първо трябва да я облечеш!”
Преслава сияеше от кеф заради новия си тоалет. И как няма – цялата рокля бе изтъкана от разноцветни камъчета, плочки, висулки и седефчета, които имитираха скъпоценни камъни.
Естествено, роклята бе суперкъса и разкриваше немалка част от стройните бедра и закръглените колена на певицата. В клуба Преслава позираше като за последно пред фотообективите, мяташе косата наляво-надясно и кокетничеше с компаниите из публиката.

 

До флирт с пловдивските мачовци обаче не се стигна, толкова е влюбена Преслава в Жоро Бирмата. Тя отдели доста време на представянето на новата си песен с неособено атрактивното заглавие „Бутилка”, в която си партнира с Галена и Борис Дали. Във видеото на парчето тя се бие с колежката си за сърцето на Борис Дали и се дърпат за косите – отбелязва таблоидът.

източник: razkritia.com