Най-новият хит в интернет е уникално психотронно оръжие, с което много ефикасно могат да бъдат решавани междусъседски спорове.

Опасната играчка струва само 200 лева, но може с голям успех да докара на злобните съседи мигрена, повръщане и дори инфаркт или инсулт, като въздейства директно върху психиката чрез електрически импулси и вълни.

За това предупреждава българска неправителствена организация, чиято дейност е насочена именно към борбата с подобни психотронни оръжия, които от известно врене са абсолютен хит в световната виртуална мрежа и си спечелват все нови и нови фенове от всички възрасти. Тази истерия не подминава и българските потребители, които не се поколебават да се сдобият с въпросното оръжие, за да накажат подобаващо някой свой съсед.ultimate-zombie

В родния клон за борба с психотронните оръжия вече констатират стотици случая на необяснимисимптоми, на които конвенционалната медицина не може да намери задоволително обяснение. От българската неправителствена организация заявяват още, че дългосрочната употреба на психотронното оръжие може да доведе до редица негативни последствия за човешкото здраве, като например сериозни проблеми със стомаха и сърцето, както и да отключи депресии, които дори могат да прераснат в суицидни състояния.

Официалната наука все още не приема твърде сериозно подобни изобретения и ги смята по-скоро за нещо спекулативно, създадено за да носи добри печалби на създателите си.

Източник:razkritia.com