Измамените ухажори се жалвали от новата схема за измама пред местна полиция

Много излъгани мъже от източния град Ерзурум в Турция, са пропищели от телефонни измамнички с адрес в България.

Хит в местната полиция напоследък били жалбите на ужилени от престъпната схема мъже. Измамените били ухажвани по телефона от българки, с много добре овладян турски език. С драматични разкази за живота си атакували сърцето на мекушавите ни съседи.

Като постигали трайни отношения с някой турчин, българките с охота се съгласявали наl,cpud или брак. След това ги подмамвали на гости в България и невинно намирали повод да искат пари от турските си приятели. Сумите никак не били скромни за джоба на южните ухажори.jeni

Българките посочвали конкретен адрес в България, на който да бъдат изпратена така необходимата парична помощ. След като турчинът с удоволствие изпълнел „дребната” услуга, телефонната афера приключвала моментално.

Най-ентусиазираните обожатели от братска Турция идвали в България на адреса на непознатата любима, но изненадани не откривали никого там.

Полицейската служба от Ерзурум заявила, че не е по силите й да окаже някаква съществена помощ на излъганите кандидат – женихи и като превантивна мярка за наранените им чувства предупреди местните ергени да не приемат на телефонни повиквания, от неизвестни номера на мобилни телефони, които започват с 00359 – международния код на България.

Източник:razkritia.com