Извънземни правят луд се*с с нашите жени,  разкри изненадващо днес екстрасенсът и футуролог Стамен Стаменов в ефира на TV7.  Стаменов даже даде пример със столичанка, която всяка вечер била посещавана от неизвестен мъжки екземпляр. Дамата била самотна на средна възраст и в началото се сепнал, когато странното същество се наместило до нея в леглото й. Правили любов и си признала, че й харесало. След сеанса извънземният си отивал, а на другата вечер отново се материализирал в кревата й.

Не си говорели много, защото тя не го разбирала, но постепенно се сближили. Тя му приготвяла вечеря, разбрала какво обича да яде най-много и какво пие. А съществото било доволно и я посещавало неизменно като се стъмни. Дамата срамежливо споредила, че в началото не знаела как да го изгони и не звъняла на полицията, понеже няма да й повярват. Но после контактите с него много й харесали. Извънземният бил доста надарен, умел любовник и имал по-космато тяло от нашенските мъже.ia

Екстреснсът е сигурен, че много същества от други гарактики правяк с*ск със землянки. Целта им е дамите да забременият и да родят деца, които носят гените и на другата цивилизация. Техните деца вече са сред нас, но умело се прикривали. Никой не можел да ги разпознае, защото външно те приличали на земните жители. А целта била земята постепенно да се завладее от друга цивилизация.

Някои от пришълците били само сладострастници и идвали да си задовлят нагона тук. Стаменов предупреди дамите да се пазят, защото 90 процента от извънземните са лоши. И децата израстват лоши и агресивни.

Тези пък, които търсели само се*с избирали красиви дами на средна възраст. Това им бил критерият. Така че ако нощем усетите малко зелено космато човече на лежи до вас, веднага го изгонете. Не се влюбвайте, предупреждава той.

Източник:skandalno.net