Сталин бил шизофреник, Хитлер имал Паркинсон

Любопитни и шокиращи данни за някои от най-известните исторически личности са на път да разтърсят родната и световната история. Историкът доктор Тотко Найденов възнамерява да публикува книга, в която да опише малко известни и често срамни факти от личния живот на хората, оказали влияние на човешкото развитие и хода на историческите събития по един или друг начин.hitler

Доктор Найденов е категоричен, че абсолютно всички факти в книгата му са напълно достоверни и са резултат на задълбочени изследвания. Така историкът твърди, че фюрерът Адолф Хитлер е страдал от Паркинсон. Заболяването му се е отключило по време на битката за Сталинград. Родният лидер Георги Димитров е страдал от много тежка цироза.

Найденов разбива и мита за предпочитанията на Александър Македонски. Легендарният пълководец, който често е набедяван, че си е падал по мъже, всъщност е имал предпочитания и към двата пола. За разлика от родния владетел цар Фердинанд, който неприкрито е предпочитал компанията на момчета. Именно заради един от любовниците си монархът отказва примирие с Турция по време на Балканската война. Според историка Ленин е страдал от тежка форма на атеросклероза, а Сталин е бил шизофреник, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com