preslava

Преслава и Галена целяха да позабавляват феновете си като поиграят на бутилка с Борис Дали

„Бутилка” е новото парче на Преслава, Галена и Борис Дали. Двете красавици поотделно вече са правили хитове с чаровното момче на фолка и сега явно решиха да пробват тройна комбинация.

Възмутени потребители обаче зяпнаха при вида на видеото, което се завъртя само преди ден. Сюжетът на звездите им дойде малко прекалена, а текстът повече от скандален. „На това ли ще учат децата?!”, „То не стига, че мозъците им са промити от чалгата, а сега момичетата да взимат пример и от това свободно поведение, което се демонстрира!”, негодуват в мрежата.

Героините в клипа си скубят косите за мачото, а всяка от тях се опитва да го докопа. В желанието си това да се случи, те си блъскат силиконите една в друга, дърпат се и падат по земята. Пак сме свидетели на внушението, че красавиците са празноглави кукли, чиято единствена мечта е да откраднат чуждия мъж.

Отстрани Борис Дали ги нахъсва да се включат в купона с игра на бутилка, да започнат целувките и ревността. Тийнеджърките със сигурност вече са във възторг, но майките им въобще не мислят така…

Независимо какво е тяхното мнение, Галена и Преслава решиха да хвърлят още една актуална провокация. Клипът показва как те се боричкат за прословутата статуетка „Певица на годината” и явно са се опитали да осмеят надпреварата, която съвсем скоро ще взриви пространството.

източник: kliuki.net