Николета се върна при Ники Михайлов, Валери огорчен от предателството

След повече от месец размисъл Валери Божинов взе най-трудното решение в живота си. Футболистът слага край на цирка със съпругата си Николета Лозанова, която от известно време не живее при него в семейния апартамент – твърди „Уикенд”.
Валери Божинов е решил да подаде молба за развод и вече е поръчал на адвокатите си да задвижат процедурата – отбелязва изданието. Той бил много разочарован от Николета, след като получил неопровержими доказателства за нейна изневяра с предишния й любовник Ники Михайлов.niki Както „Уикенд” писа още преди няколко седмици, манекенката се среща тайно с вратаря в апартамент в столичния квартал „Люлин”. Дълго време тя заблуждавала съпруга си, но в един момент „доброжелатели” му докладвали за изневярата.Раздялата между Валери и Николета е факт от около месец. Плеймейтката се изнесе от общото им жилище и първоначално замина за Милано. После се върна, но отиде при родителите си в Пловдив. След това е била засичана на морето в компанията на Ники Михайлов.

Валери обаче бил доста наранен от предателството на „благоверната” си съпруга. След първоначалния шок той взел решение, че път назад няма и е категоричен, че ще се разведе.
Според запознати Николета е изпаднала в истерия, че ще загуби съпруга си. Осъзнала грешката си, невярната съпруга молела за милост. Валери обаче бил непреклонен – отбелязва изданието.

Източник:razkritia.com