Полковник Николай Марков даде обширно интервю пред factor.bg, където сподели опасенията си, че Тройната коалиция на БСП-ДПС-АТАКА ни готвят таен план наречен „Йовчев”, който до май ще наложи червен фашизъм

Основната цел на кабинета Орешарски е рестарт на проекта “Белене”. Също така агенти с бели костюми са овладели окупацията на студентите, но те все още не са го разбрали. Според експерта по сигурност, в момента България се развиват метежни процеси, които обаче не идват от студентите, а от управляващите.

ore6arski

Обществото е в будна кома, като мислещите хора намаляват с всеки изминал ден, избирайки Терминал 2 на летище София като изход от кризата. Според полковника ДПС носи вина за кризата с нелегалните имигранти. Проблемите на България са същите, каквито са и тези на Германия, а това е радикалният ислям, който прониква в Европа. Според г-н Марков у нас скрит стожер на това е точно ДПС. Така бъдещето на България е подложено на карта, тъй като интересите на Европа и Турция донякъде ни правят заложници на едно лошо развитие. Също така от Тройната коалиция ще искат да наложат полицейщина в името на статуквото, като действат с т.нар. опорни точки. Очаква се контролът над всичко да бъде тотален, затова ако не бъде отреагирано навреме, ще доведе до настъпването на червен фашизъм. Ето ТУК може да видите и тайната програма на Орешарски.

Източник:razkritia.com