Любо Пенев нападна Боби Михайлов, че не защитава интересите на българския футбол.

“Предаваш България” изригна селекционерът на националите ни към бившия си съотборник в националния отбор и настоящ президент на Българския футболен съюз. Причината за гнева на Пенев е нежеланието на Михайлов да подкрепи исканията на треньора ни за наказание на турския рефер Фират Айдънуш, който ощети сериозно отбора ни по време на световната квалификация с Дания в Копенхаген, завършила наравно 1:1.

Веднага след срещата Любо Пенев заяви, че не е съгласен със съдийството и ще направи всичко възможно въпросът да бъде разгледан и в централата на ФИФА. Неочаквано за самият Пенев обаче президентът на БФС Боби Михайлов запази мълчание по случая и отказа да предприеме каквито и да е действия, за да защити интересите на футбола ни, пишат от вестник “Шоу”.lubo penew

Фактът, че Боби поставя на първо място собствените си интереси, а не тези на страната буквално изкарал Любо Пенев извън релси от ярост. Отказът на Михайлов да се бори за правата на футболните ни национали буквално обезсмисля усилията на Пенев, коментират потребители.

Припомняме ви, че по време на квалификацията между Дания и България на 26 март главният рефер на двубоя отсъди изключително спорна дузпа за датчаните, благодарение на която те изравниха резултата.

Източник:razkritia.com