След като се отчая от гласовите данни на изпълнителите,  Фънки, който е в журито на “Музикална академия” започна да се гаври със  стилистите на предаването.Музикантът е доста ужасен от вида на талантите на сцената.

По време на лайфа  снощи Фънки подвикна на едната  от участничките – Неделяна: “Всичко ми я ясно, само едно не ми е – кой те облече с тази нощница?”. Още на втората вечер Димитър Ковачев се заяде с безупречния костюм и прическа на Криско. Това, че не можеш да пееш и не ти стига гласа, няма да го коментирам. Толкова ти е дал Господ, толкова можеш. Обаче, кажи ми кой те докара в този вид да приличаш на черноборсаджия?  Все едно, че току що си прекарал нелегални цигари през Дунав мост, продал си ги и си се наконтил в първия магазин.muzikalna

Наложи се стилистите да обясняват на дебелия музикант защо са му сложили този костюм и как са искали той да се слее с лирическия герой на песента. Ама героят не е продавач на контрабандни цигари, нали? Или поне аз не разбрах такова нещо от теста.

Коцето Калки пък беше разкритикуван заради цилиндъра, който бяха нахлупили на главата му. Абе, мен, добре пееш, ама махни го тоя цилиндър, че имам чувството, че ще започнеш да вадиш зайци от него.

Най-много подигравки отнесе Лора Караджова, която беше с рокличка – тип девствена принцеса, готова да се впусне в танци. Къде ти е гласът бе, момиче? Нещо много слабо се чува. Ами стиска ми корсетът, оправда се певицата. Ами махни тогава тая рокличка, отпусни се, посъветва я Фънки. Лора се отпусна и следващата песен я изпълни по трико, подобно на цял бански. Ковачев занемя и не каза нищо за голото й дупе.

Източник:skandalno.net