Тя е едва на шест години, но вече може да се мери по състояние с топмодели като Жизел Бюндхен и Синди Крауфорд. Малката Исабела Барет е най-известното дете модел в света, научи HotArena.net

Чаровницата отсяда единствено в 5-звездни хотели, храни се само с омари и има повече от 60 чифта обувки. За една фотосесия малката красавица прибира толкова пари, че и големите топмодели могат да й завидят.

Исабел е бивша звезда в шоуто „Тодлърс енд тиарас“ в САЩ, което проследява семействата на участници в детски конкурси за красота. Тя успява да спечели милиони като обикаля манекенските ревюта за деца през последните години.

„Как да не харесваш да си милионер? Аз съм суперзвезда. Имам своя собствена линия за бижута и просто обичам аз да съм шефът.

model

Почти никога не губя състезание, на което и ревю да се явя. Това, което обичам обаче повече от всичко, са обувките. Имам повече от 60 чифта“, разказва тя.

Майката на Исабела, 39-годишната Сузана е съсобственик на дъщеря си. Тя е и инициатор за кариерата на Исабела.

Още с първия конкурс за красота, 4-годишната тогава Исабела обира овациите. И оттогава се превръща в сензация.

В повечето отношения Исабела е като всяко друго дете — ходи на училище, харесва Джъстин Бийбър, колекционира кукли и носи красиви рокли. Но освен това Исабела обожава лукса–тя харчи по 2200 долара за храна, като при това никога не яде чийзбургери или чипс, а омари и филе миньон.

Исабела натрупала 7-цифрена сума в банковата си сметка от победите й в многобройните детски конкурси за красота, които я направили звезда и довели до покана в риалитито „Тодлърс енд тиарас“.

Родителите й позволяват известни волности, но въпреки това се стараят да ограничават малката си чаровница и не задоволяват всичките й капризи. Въпреки това трудно успяват да я удържат.

„Когато става въпрос за гардероба и външния вид на Исабела, не спестяваме нищо“, разказва майката. В разходите включват вокален педагог, професионален гримьор, редовна употреба на спрейове за изкуствен тен, удължаване на косата, акрилни нокти и дори изкуствени зъби по поръчка, които излезли на семейството 500 долара.

Само за един костюм за конкурс Исабела харчи по 10 000 долапа. А майка й споделя, че през последните години са пръснали повече от 50 000 долара, но дъщеря й е истинска звезда.

Малката владее още 4 езика, образована е и майка й е спокойна за бъдещето й. Въпреки това се надява, че красотата и модата ще превърнат в постоянна професия за дъщеря й, а не само хоби, пише 24chasa.bg

Източник:hotarena.net