Galena

Примадоната на поп – фолка Галена е заподозряна за връзки с руската мафия, издадоха хора от музикалния бизнес. Според техните твърдения, певицата върти огромни суми на някои от подвизаващите се у нас руски групировки, за които България е райско място за узаконяване на средствата от сенчестия бизнес.

Източниците на горещата новина разкриват още, че Галена опитала да придума и мъжа си Галин да се възползва от предложението на руснаците, като инвестира част от средствата в завода си за вафли. Той обаче излязъл напълно благоразумен и категорично отказал да се замесва в подобни сделки.

„Галена наистина има известна доза талант като певица. Но не си мислете, че самата тя е способна да се финансира до своята степен на популярност. Влагат се огромни средства, чиито източници не са напълно ясни. Според нашите сведения, тя получава определени средства при определени условия от руски групировки, които имат сериозни апетити. Знае се, че тези хора работят и с още няколко изпълнители, а имат и няколко хотела по Черноморието”, твърди човек от поп – фолк средите.

Галена отдавна е известна като рисков играч и за нея се говори, че не се спира пред нищо, за да изпълни желанията си докрай. Припомняме, че при изгряването си на музикалната сцена тя пусна в обръщение скандален секс клип с нейно участие, който я направи популярна за броени дни.

източник: skandalno.net