Калин Врачански бе оставен от дългогодишното си гадже Силвия Петкова заради свой колега. Отскоро учителката по литература от сериала „Революция Z“ излиза с актьора от театър „София“ Борис Георгиев.

Любимецът на Лилия Абаджиева е почти на възрастта на Врачански, само че изглежда далеч по-млад за своите 32 години. Зеленоокият хубавец е с фигура на тийнейджър и е известен в гилдията с изключителната си пластичност, на която би завидял всеки танцьор, разкрива в. „Монитор“.kalin

Въпреки че Силвето е 7 години по-млада от Борис, двамата се сближили покрай скорошното им назначаване в общинската трупа. Оттам миналото лято се махна телевизионният любимец от „Стъклен дом“ и това моментално се отрази на връзката му с актрисата. Така между Силвия и Калин на живо се разигра драмата „Далеч от очите, далеч от сърцето“.

Връзката на Врачански и Петкова не бе никак гладка. Двамата непрекъснато се разделяха и събираха, но досега само актьорът от „Стъклен дом“ беше уличаван в забежки. Това е обяснимо, като се има предвид, че русокосият секссимвол не може да се отърве от налитащи му девойки.

Източник:inews.bg