Аладин нападна и още един човек!

Бежанецът от Алжир Бин Аладин бе сгащен от полицията в Гърция. Арестуван е във вторник вечерта. Емигрантът ранил и момче, малко след като обра денонощния магазин на пъпа на столицата. По време на грабежа той рани с нож продавачката Виктория Христова, като я намушка десетократно с нож.

20-годишната студентка едва оцеля след кървавата драма и само бързата намеса на патрулиращите наблизо полицаи са спасили живота й.

Малко след като намушкал зверски младото момиче, бежанецът хукнал да бяга навън. aladinОтпред пред магазина стояли няколко човека, станали очевидци на случилото се. Група от тях хукнала след алжиреца, за да го преследват и заловят.

Те се притекли на помощ, защото чули виковете на потъналата в кръв студентка. Бежанецът търтил да бяга, но в един момент се обърнал срещу преследвачите. Навел се, взел един голям камък и го запратил по тях. „Оръжието” му уцелrло в главата един от преследвачите – момче. Това каза Евгени Диков, директор на Софийската градска прокуратура пред вестник “Монитор”.От силния удар то се строполило на земята. Като го ранил тежко, Аладин се върнал при жертвата си и му откраднал мобилния телефон. Именно GSM-а го издал по-късно. Чрез него полицаите установили посоката и местонахождението на алжиреца. Той бе заловен в южната ни съседка, четири дни след като бе извършил тежкото престъпление.

Източник:razkritia.com