Miss-Karticata

В предаването случайни хора няма, твърди стилистът на звездите

Известния дизайнер Валентин Кулагин направи пикантни разкрития за звездите и обикновените участници в „Къртицата“. По думите му, нито един от участниците не е попаднал случайно в шоуто.

Освен звездите, които със сигурност получават хонорари, някои от неизвестните също са с привилегии. Освен популярните лица, някои от останалите участници също получат хонорари. Очаквано това важи не само за вече напусналата Меги и приятелите на Николета Тодор и Мариана, но и за някои други уж неизвестни лица в Базата като Тони Христов и Любо.

За Тони Кулагин разказва, че от доста време той си има сериозна приятелка, която е част от екипа на Иван и Андрей. Момичето е асистентка на двамата водещи в „Сблъсък“.Името й е Алина Дуартс и е известна танцьорка отруски произход, твърди още Валентин, пише “Блиц”.

„Няма случайни участници в „Къртицата”. Освен популярните лица, на които им е платено за участие, научих, че има хора,

които са си платили, за да участват.“, разказва още той. По думите му много от уж неизвестните участници имат собствен бизнес или се опитват да станат популярни.По тази причина са намерили начин да постигнат целта си, възползвайки се от познанството си с някои от звездите или продуцентите на формата.

източник: kliuki.net