Така както е тръгнало членството ни в ЕС може наистина да бъде обсъдено отново.

Атакистите си има май ново хоби – да събират критики от всеки възможен министър по европейските въпроси на страните членки на ЕС!

След като Бундестагът се занима с проблема в милата ни татковина и стана ясно отношението към управляващите, които се крепят чрез благословията на националистическата партия, взе отношение по въпроса и Дейвид Лидингтън.

Британският министър по европейските въпроси, като джентълмен не изригна, но даде да се разбере, че не е съгласен с поведението на националистите.

deivid2

Той разбирал, че „Атака” е в парламента, защото представлява определена група хора, но поведението на лидера й в Народното събрание е най-малкото недопустимо.За пример той посочи каубойската демонстрация на оръжие, която направи Сидеров в два последователни дни. Това не само в британския парламент, но и на никое публично място на Острова не би могло да се случи.

 

Пак там избирателната система е построена по различен начин. Депутатите не се излъчват от партийни листи, а представляват интересите на конкретна територия. Като такъв е длъжен да намира време да разрешава проблемите на избирателите си и дейността му се разглежда под лупа от средствата за масово осведомяване.

Единственото, което впечатлило с положителен знак Лидингтън било поведението на протестиращите. Мирните демонстрации говорели, че основата на зрялата демокрация е поставена.

Източник:razkritia.com