Октай Енимехмедов изпрати второ писмо от ареста в София,  с което предупреждава Ахмед Доган и приближените му да се оттеглят с мир, преди да е станало прекалено късно.

Октай Енимехмедов, който вчера бе обвинен в опит за убийство на Ахмед Доган от Софийска градска прокуратура, сега отново стана център на внимание, след като изпрати второ писмо до нападнатия от него и хората от ДПС. Ръкописът е направен на 2 април, а по-късно предаден на в. “24 часа”, за да му бъде дадена гласност. Писмото е оцветено в цветовете на българското знаме и е озаглавено с думи на Васил Левски: “За чиста и свята република”.2 PISMO

В него Октай Енимехмедов пише, че сега живеем в демократични времена, затова се дава шанс на Ахмед Доган и приближените му, които в продължение на години са извършвали престъпления срещу народа, да се оттеглят мирно от политиката. В противен случай за в бъдеще няма да ги спаси нито охраната на НСО, нито НЛО, за да се стовари върху тях гнева народен.

Октай Енимехмедов е в столичния арест от около 2 месеца заради нападението срещу Ахмед Доган на 19 януари, когато насочи към главата на политика газов пистолет. От вчера стана ясно мнението на специалистите, че намеренията на нападателя не са били да сплашат тогавашния лидер на ДПС, а той да бъде убит.

Източник:razkritia.com