Ники Михайлов неволно предизвика неистов скандал около известната си личност, след като собственоръчно публикува във „Фейсбук” снимка, на която задните му части са масажирани от друг мъж. Очакваният ефект явно не се получи и вместо да разчувства загорелите фенки, той предизвика вълна от неодобрителни коментари.

niki

За огромно разочарование на любителите на пикантни клюки, Ники Михайлов не е сменил посоката, защото човекът който го мачка е професионалният масажист на националния отбор по футбол. В момента момчетата са на лагер в Правец, където се подготвят за квалификацията с Армения този петък.

В същото време към играча заваляха десетки предложения от опитни красавици които заявиха, че също знаят много добре как се прави хубав масаж. Някои по – настървени дори откровено заявиха, че знаят и други работи, които обаче ще демонстрират единствено и само пред него, както и пред другите футболисти от национала.

В момента все още не се знае коя е новата изгора на Ники Михайлов, след като с дългогодишната си изгора Алисия се разделиха фатално преди известно време. Основните слухове за ново събиране с Николета Лозанова към момента не са потвърдени и по всяка вероятност са поредните инсинуации на черните светски пиари.

Източник:skandalno.net