Най-успешният български манекен заработвал като жиголо, не подбирал мъже и жени.

Скандални разкрития за живота на Мариан Кюрпанов са на път да сринат имиджа му на успешен манекен. Красавецът, който е единствения българин, нареждал се шести по хубост в света, от години изкарвал прехраната си като… жиголо! При това не подбирал изобщо дали клиентите му са мъже или жени. Шокиращото разкритие беше направено от бивш негов колега, с когото в Италия са работили в една компания.mariqn

По-рано днес пък в предаването на Милен Цветков светският хроникьор Янис Бърдарис хвърли бомбата като заяви, че може да назове имената на поне двама мъже, които са си платили, за да бъдат с манекена. Въпреки сензационното разкритие обаче Бърдарис не пожела да разкрие самоличността на въпросните господа. “Колкото да се мъчи да сваля Лияна и да се прави на мачо, истината е съвсем различна”, продължи да хвърля обвинения Бърдарис.

Думите му идват само ден, след като Николай Колев, българин, който живее в Милано и дълги години е работил в една и съща агенция с Кюрпанов, заяви, че манекенът въобще не изкарва прехраната си с фотосесии. Колев дори обвини Мариан, че е на издръжка на възрастната актриса Лори дел Санто.

Източник:razkritia.com