„Тя е най-добрата“, твърди Милко Калайджиев

Фолк певицата Преслава да представи страната ни на „Евровизия“. Това предложи фолк певецът Милко Калайджиев в разговор със Сашо Диков. Фолк динозавърът заяви, че изпълнителката трябва да бъде поканена да пее на световния конкурс, тъй като има уникален глас и наистина би се справила достойно със задачата.

preslawa

„Тя е изключителна певица. Има уникален талант и трябва да я поканят за „Евровизия“, твърди Калайджиев. По думите му фолк дивата не заслужава да бъде пренебрегната, тъй като, за разлика от колежките си наистина талант, поведение на сцената и умее да владее публиката.

Изказването на Милко Калайджиев разбуни духовете в мрежата, тъй като репутацията на фолк дивите открай време е доста скандална. Освен това вокалните им възможности са поставяни многократно под въпрос. Милко обаче е категоричен, че певицата може да пее не само попфолк, но и рок и поп, така че подобна задача за нея не би била никакъв проблемИзпълнителят сподели и защо досега България не е имала голям успех на конкурса, с изключение на Елица и Стунджи. „Една певица трябва да прави песни, които се харесват на публиката, а не само на нея“. По думите му именно това е донесло провала на Софи Маринова, на финала на конкурса преди година.

Източник:kliuki.ws