obuvalnik4

Всяка уважаваща себе си жена трябва да има няколко основни чифта обувки в гардероба си. Разбира се, повечето жени имат много чифтове обувки в гардероба си, но понякога любовта към един точно определен модел надделява над здравия разум и доста дами пропускат да се обзаведат с основни модели, които са им необходими. Експертите от Obivalnik подбраха най-основните и важни обувки, които всяка жена трябва да притежава. Вижте списъка и ако имате пропуски побързайте да ги попълните!

Елегантните обувки на ток са просто задължителни. С тях ще изглеждате безупречно, както в офиса, така и на някое изискано събитие. Важно е да подберете модел в класически цвят, с удобна извивка и височина на тока, с която ще се чувствате комфортно.

Чифт елегантни дамски боти никога няма да Ви бъдат излишни. Те изглеждат красиво, а и с тях краката Ви винаги ще са на топло и сухо, независимо от времето навън. Също така, дамските боти са подходящи както за ежедневни обувки, така и за различни събития, на които трябва да демонстрирате стил и усет за елегантност.

Равните обувки, задължително трябва да присъстват в гардероба Ви. Ако не сте почитателка на балерини и мокасини, можете смело да ги замените с кецове! В днешно време, кецовете се приемат доста добре и са задължителна част от спортно – елегантният стил.

Маратонките също са задължителни и трябва да имате един чифт от тях в гардероба си. Те са идеални за спорт, а също и за дълги разходки в парка.