Ето какво се случва в Търновски университет

Това е ситуацията в българските университети. С най-голямо съжаление ви представяме преподавателка от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий”. Въпросната госпожа преподава статистика, неизвестно колко време. Както всички знаем статистиката не е от най-лесните предмети и доста хора се спъват именно там.

Във видеото виждаме обикновен час по статистика, който започва уж нормално. Само след няколко минути обаче въпросната преподавателка избухва и започва нагло да обижда студентите. Причината за гнева й е въпрос, зададен от студент относно това как се оформя крайната оценка по дисциплината. За отрицателно време преподавателката набира скорост и избухва с думи, съвсем недопустими за висшето учебно заведение.turnowski

Видеото бе излъчено предната вечер в „Господари на ефира” и веднага предизвика редица коментари, главно от наши студенти, изключително възмутени от поведението на преподавателката. Не бе малък броят на хората, които предположиха, че това не е първото избухване на въпросната госпожа и поради тази причина студентите й са решили да я предизвикат и заснемат. Е, да но както виждате сами, въпросите, които й бяха отправени, по никакъв начин не биха могли да се възприемат като предпоставка за такъв скандал.

По всяка вероятност случаят тепърва ще се разнищва, но каквото и да е станало, тази жена няма никакво право да се отнася по подобен начин със своите студенти!

Източник:razkritia.com