Бойко Борисов ще пие хапчета цял живот

Бойко Борисов получи строги препоръки от лекуващите го лекари. Ако иска да си запази здравето, премиерът в оставка ще трябва да пие хапчета до края на живота си. Освен това, специалистите му забраниха да гледа телевизия, да слуша радио, да пуши пури, да спортува активно, да се напряга емоционално и какво ли още не. Отсега нататък Борисов ще трябва да мисли на първо място за здравето си, защото сърдечните му проблеми могат да доведат до най-страшното.Бойко

Нека припомним, че Бойко Борисов бе приет в прединфарктно състояние в Правителствена болница. Лекарите установиха, че е с много високо кръвно налягане и пулс. След като подаде оставка, премиерът се срина психически и физически. Всичко това се отрази негативно на състоянието му. Борисов страда от исхемична болест на сърцето.

Премиерът в оставка вече е изписан, но проф. д-р Любомир Спасов ще го посещава в “Бояна”, за да следи състоянието му, съобщи “Стандарт”. Самият той няма да се среща с външни хора и ще ограничи контактите си до минимум, за да не се вълнува. Това води до мисълта, че може да се откаже и от политиката. Предстоящите избори несъмнено ще са свързани с много емоции и вълнения, а това е противопоказно за лидера на ГЕРБ.

От:Полина Ангелова

Източник:razkritia.com