Уникалната и мистериозна находка, която ловец на представители на извънземен разум е открил на Червената планета, представлява вкаменена игуана.

Нещо феноменално откриха на Марс. Уникалната и мистериозна находка, която ловец на представители на извънземен разум е открил на Червената планета, представлява вкаменена игуана. Тази сензационна находка е намерила място на страниците на в. „Мирър”, цитиран от БЛИЦ.

mars

Ловецът на НЛО, който се подписва с никнейма UFO Hunting Clouds, забелязал сензационното си откритие, докато си разглеждал снимки, направени с Curiosity. Откривайки този фосилизиран гущер, ентусиастът веднага пуснал фотографиите в интернет пространството. Към момента има повече от 100 хиляди гледания.

Много от потребителите изказват същото мнение като ловецът на НЛО, и откриват контурите на игуаната в скалната отломка. А Скот Уоринг дори е забелязал, че с добавянето на малко контраст на изображението ще може ясно да се наблюдава как окото, ноздрата и устата на гущера се различават много лесно.

И като всяка революционна находка, и тази не бе подмината както от положителни коментари, така и от такива, които отричат видяното напълно. Според някои е редно авторът да спре да взема наркотици, други път го оборват с тезата, че не се виждат никъде стъпки, а трети приемат, че това е просто парче скала, открита на Марс.

Източник:chudesa.net