Високи или ниски сметките за тока трябва да се плащат, но понякога и това не е гаранция…

В Русе вече са на нож срещу ЕнергоПро!Представители на десетки фирми се бунтуват, защото са платили  дължимото си, но въпреки това са им прекъснали тока.

Те послушно си превели сумите до 20-то число, но за предходния месец, се налагало да заплатят за още десет дни, информира ruse-news.com.

От дружеството въобще не сметнали порежанията, както и че трябва да предупредят хората за проблема, направо им резнали електричеството. Засегнатите сега ще бъдат санкционирани и с по 38 лева за включване, а пък токът щял да дойде след около… 18 часа.energo

„Коректни платци сме, по хиляди левове сметки правим и си ги покриваме, как може така да постъпят с нас, да бяха прехвърлили остатъчната сума към следващия месец, а не да ни оставят с вързани ръце!”, изразиха мнението си потърпевшите от ситуацията.

Собствениците на обекти, цехове и заведения смятат това за недопустимо и започнаха протести пред сградата на ЕнергоПро. В мрежата коментират, че пред свършен факт, вече няма значение дали те ще изразят недоволството си, защото няма какво да се направи.

Но други са на мнение, че е време да се стартира окупация пред енергото във всички градове на страната. „Досега спахте, само в столицата искат оставка, но като дойдоха студените месеци и почнахте да се усещате!”, „Затова да ги почваме, докато не са дошли пак солените сметки!”, гласят реакциите.

Източник:razkritia.com