Най – колоритната участница в „Мис България 2013” Пенка изяви желание да се превърне в доброволна робиня на всеки млад човек, който е в състояние да я издържа. Това разказаха хора от екипа на телевизионния формат и допълниха, че кандидат – миската на практика е готова на всичко.

Съжителството с 60-годишния шофьор на камион все повече ѝ тежало, особено след като станала супер звезда.

penka

Хората я спирали по улиците и искали да си поговорят на кафе, а тя нямала никакви пари дори да си плати сметката. Още повече, че сегашният ѝ избраник взел всичките пари от хонорара на „Мис България”, за да издържа любовницата си.

„Само да се появи някой и веднага си обирам партакешите от апартамента на сегашния ми благодетел. Предпочитам обаче да е софиянец, омръзна ми живота в провинцията. Пуфи ме издържа, но не спя с него – има си любовница и именно на нея даде моите пари. А аз сега няма какво да ям. Ама никога не сме спали с него, така че съм чиста”, проплакала Пенка.

Може би именно поради категоричния отказ на Пенка да си легне с Пуфи, онзи направо полудял от мерак. Заявил, че е готов още сега да напусне любовницата си и да се ожени за нея. Миската обаче е категорична, че този човек не го харесва и не я привлича сексуално, поради което на практика няма никакъв шанс.

Източник:skandalno.net