Jeni-Kalkandjieva-3

Непукизмът, който Жени Калканджиева се опитва да демонстрира в първите дни след шокиращата вест за развода й със Стефан Манов, е само за пред хората. Заради изневярата му с по-младата Зорница Линдарева бившата топ манекенка и настояща модна шефка е станала още по-неразделна със своя голям порок, алкохола, в опита си да преглътне обидата и да излекува накърнената си чест.

Откакто преди седмица стана ясно, че през септември доскорошното считано за едно от най-стабилните в светския елит семейство ще има среща с бракоразводния съдия, Жени Калканджиева почти не е изтрезнявала.

В рамките на четири дни будното папарашко око залови шестата по красота в света да се налива най-малко два пъти с алкохол.

Най-напред миналата сряда Калканджиева с гръм и трясък поля раздялата с кръшкача Тачо в „Найт Флайт”, където по същото време рожден ден празнуваше Петко Димитров, а приятелката й Азис имаше участие. Пристигайки на купона, момата Жени вече бе „на черешата”, като продължи да обръща уиски след уиски. С размътен от алкохола разсъдък, шефката на „Визаж” чак изтръгна микрофона от ръцете на Василка и се изцели пред цялото заведение „Ти ме размазаааа”, което е рефренът от новото парче на фолкзвездата.

Само 3 вечери по-късно, в края на съботния ден, Калканджиева опустоши две бутилки шампанско в гримьорната и из бекстейджа на „Мис България”. Макар домакините от „Hoy Фрейм” да бяха подсигурили и достатъчно количество минерална вода за всички присъстващи на конкурса, носителката на титлата за най-красива българка предпочете да утолява жажда с искрящото вино. По простата причина, че друго, по-високоградусово питие организаторите предвидливо не бяха поръчали в кетъринга.

„По начало е публична тайна, че Жени Калканджиева залита по алкохола. Но откакто разкри, че Тачо я мами, не се е спряла. Нормално е да й е тежко и обидно, но не алкохолът е решение на проблемите й. Още повече, че се опитва да се изкара жертва в любовния триъгълник, а всъщност е точно обратното – жертвата е Тачо”, категорични са отолични светски персони, близки до Стефан Манов.

Какво имат предвид? Бавно, но славно, Калканджиева сама подтикнала Тачо да потърси спасение и убежище в обятията на моделката Зорница Линдарева. Въпреки че е с две петилетки по-млад от Жени, Стефчо бил домошарче, отдавна скъсал със светския живот, а разгулните ергенски купони оставил в миналото си, преди да се обрече като съпруг на красавицата. Човекът си искаше нормално семейство.
Калканджиева с Тачо и синът им

Калканджиева с Тачо и синът им

Вечер, като се прибере, да се събере с жена си, с детето си. Но как да стане това, когато Жени не се прибираше — или ще е на купон, или някъде по работа, или на бизнес среща. Мъж сам в дома си стои ли?”, обясняват запознати причините, довели от разпадането на семейството.

Допълнително съпруг и съпруга обтегнали отношенията си и заради вечните запои на Жени. Отдавна се носи мълва, че собственичката на „Визаж” сутрин вместо с кафе, започва деня си с шампанско. Неведнъж Тачо се жалвал пред приятели, че жена му се е превърнала в алкохоличка. Опасенията му се потвърдиха и в предаването „Къртицата”, в което Калканджиева се прочу с алкохолните си подвизи.

Много по-страшното обаче е друго. Говори се, че след раздялата със Стефан, Жени отново е посегнала и към наркотиците.

„Тези, които ползват кокаин, знаят, че напиеш ли се, „брашното” на минутата те изтрезнява и ти дава вид, че не си замаян от алкохола. Чува се, че в такова състояние Калканджиева редовно води неделното си предаване с Мая Савова”, коментират осведомени.

Жени не крие познанството си с наркотиците. Още като ученичка про-пушила трева, а по-късно се прехвърлила към тежки субстанции.

източник: senzacia.net