venetaЛудостта е пълна. Докато Николета се напъва да следи с шпиони Кали на какъв светофар преминава и кой татко забравил цветя на класната, Венета Райкова реши да се подложи на сеанс в ефир да види дали има направена магия. Тя бе поканила енерготерапевтката Стефка, която й направи “пълни изследвания”.

Дамата сложи на масичката бял восък, светена вода и тамян и започна да извъшва свещенодействие, наречено восъколеене. То показа дали аурата на Венета е набита в главата, или е изкривена. Специалистката вещо уточни, че водещата няма направена магия, само полето й било леко изкривено. След като й оправи полето, Стефка опипа Венета по разни точки, като се спря на дупето й, защото точката на опашката била най-важна. След това откри изтичане на енергия от коляното й го запуши.
Минавам ти отзад и всичко ще се успокои, обясни й екстрасенската, а зрителите гледаха занемели цирка, на който ставаха свидетели. Zemanta Related Posts ThumbnailИ докато голяма част о тях се подхилкваха, други се уловиха на въдицата, че трябва да отидат да си пречистят чакрите и те. Оказа се, че и един заек стоял под сърцето на Венета, което значело страх, но терапевтката набързо го изгони.
Да се смееш ли, да плачеш ли. Една руса и една черна водещи, са на път да се избият в ефира за зрители. На другия ден всяка се хвали какъв голям рейтинг имала и излиза, че драгите зрители са гледали и двата канала едновременно, освен ако не ас се включили и хора от чужбина. Изборът на телевизиите предаванията им да са в един и същ часови пояс и да се конкурират директно, ги принуждават да правят какви ли не маймунджулъци, само и само някой да ги гледа.
А отегчените и шашнати зрители превключват на някой филм или музикален канал и отказват да участват в цирка. Ревностни фенове са само журналистите, които се обзалагат помежду си коя от водещите каква щуротия ще измисли, за да забие контуренката си в земята.

източник: skandalno.net