Хората ще запомнят завинаги това, което са преживели вчера – ужасът от настъпването на космическия Апокалипсис или Армагедон!

Потресаващ разказ на очевидците наметеорита-убиец. Хората завинаги ще запомнят това, което преживяха вчера. Този ужас от настъпването на космически Апокалипсис или Армагедон, пише БЛИЦ.

Жителка на един от най-засегнатите руски градове Челябинск споделя, че видяла адско алено-оранжево изригване. От това и днес я болят очите. Сърцето й щяло да изхвръкне, биело с повече от 200 удара в минута. Жената видяла как взривната вълна помела прозорците на всички близки сгради. Веднага тя изключила електрическото захранване вкъщи, сложила децата на дивана и така зачакали настъпването на края на света. Потресената жена си спомня, че е мислела, че дори войната започва.meteorityt

Друг очевидец добавя, че светлината е блестяла в пъти по-силно от слънцето. Това е било като сцена от „Войната на световете” или като филм за Армагедон. Часове след станалото в небето се виждала ясно следата, оставена от метеорита-убиец. Той допълва, че само за части от секундата светещата точка в небето се превърнала в ярко огнено кълбо. След това се чул смразяващ кръвта във вените звук от взрива и навсякъде се разхвърчали огнени топки. А последвалата взривна вълна строшила на сол всички стъкла и прозорци и рани много хора.

По последни данни ранените вече са над 1200 души, 300 от които са деца.

От: Калинка Петрова

Източник:chudesa.net