Съдбата нанесе последния съкрушителен удар върху красивата и нежна поп-фолк звезда Емилия. От няколко седмици насам животът ѝ се превърна в истински ад, тъй като мъжът ѝ Коко Динев хлътна сериозно по известната българска манекенка Бориса Тютюнджиева. В светските кръгове усилено говорят за страстта на футболния магнат, която е толкова силна, че като едното нищо ще предложи официален брак на своята нова любовница.

Приятели на Емилия споделиха, че новината за извневярата на Коко Динев я е заварила съвсем неподготвена. И то точно в момента, когато си мислеше, че връзката им е по – здрава и от двойно калявана стомана. Ударът бил толкова силен, че певицата паднала на леглото като покосена и в продължение на часове не могла да се съвземе.

Емилия подгони Коко Динев и Бориса Тютюнджиеваkoko

Изпълнителката се зарече, че няма да остави нещата така и стегна багажите да пътува до Гърция, където в момента мъжът и неговата гореща приятелка изживяват сладостите на своето рандеву. Близки се опитали да я откажат, защото съседната държава е голяма и никой не знае в коя част точно хубавицата е подслонила глава върху рамото на своя приятел, но напълно безрезултатно.

В спортните среди пък се заговори, че Бориса Тютюнджиева вече е бременна от Коко Динев. С тази щастлива вест напълно успяла да го омотае в мрежите си, за което после се похвалила пред своите дружки. Обяснила, че този път е пипнала „голям шаран” и не смята толкова лесно да го изпусне.

Източник:skandalno.net