Задава се страшен потоп

Направени през 1994 година предсказания от Ванга, са на път да се сбъднат.

Пророчицата е направила стряскащите предсказания на смъртния си одър. Две години преди да си отиде от този свят, тя ги споделила с украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко.

Докато Лубченко бил по работа в страната ни взел решение да се срещне на живо с петричката пророчица. Тогава тя била на 82-годишна възраст.
Макар и доста изнемощяла от тежестта на годините си, великата пророчица събрала сили, за да отдели доста време на пътешественика и бизнесмен, макар тогава преобладаваща част от деня й да преминавала в леглото.vanga

Още в началото на разговора им, Лубченко попитал поррочицата дали му позволява да запише думите й на касетофон.
За негова огромна изненада, пророчицата нямала нищо против.
Деветнайсет години по-късно бизнесменът е решен, че ще публикува малка част от предсмъртните й слова.
Още тогава тя предрекла, че ще има потоп след три десетилетия, което означава, че очакваме страшната природна стихия през 2024 година.

Другото страшно предсказание, което направила световно признатата пророчица било, че голямо тяло ще долети от Космоса и ще се удари във водата, а водите ще заличат от лицето на Земята много страни и народи.
Най-стряскащото е, че тя предсказала, че Слънцето ще угасне за три години.
След края на всички тези катаклизми обаче се вижда ярка светлина в тунела и всички онези, които оцелеят ще живеят много добре.
Тя предрича, че след четири десетилетия голяма част от болестите вече няма да съществуват, пише pik.bg.

Източник:razkritia.com