Бившият вече заместник-председател на ДПС се е подготвял да избегне наказанието, ако сам попадне под ударите на закона

Внезапната оставка на Христо Бисеров и оттеглянето му от всички ръководни постове, които заемаше, изненада много хора. Малко по малко обаче наяве излизат причините за това. Оказа се, че Бисеров е работил подривно в Народното събрание, прокарвайки закони, които да бъдат от полза за организираната престъпност.biserov

Един от внесените от него законопроекти е за намаляване на максималния срок, в който може да бъде задържан в предварителния арест извършител на тежко умишлено престъпление. Освен това Бисеров е работил и срещу удължаването на сроковете, необходими за едно разследване, което беше поискано от магистратите.

Бившият заместник-председател на ДПС успя да постигне и пълен успех с искането си за закриването на ГДБОП. Каква обаче е целта на всички тези законопроекти, които облагодетелстват мафията в страната, но не помагат за справедливото осъждане на престъпниците? Запознати издават, че Бисеров нарочно е предприел всички тези промени, тъй като си е подготвял почвата, в случай, че сам бъде обвинен в престъпление. Точно както се и случи.

Както знаете, прокуратурата е на път да повдигне срещу него обвинения за фалшифициране на документи и пране на пари, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com