Никой обаче не се интересува от опасността!

Пълно безхаберие са демонстрирали служителите на МОЛ на „Цариградско шосе” в София. Възмутен баща пише до Нова телевизия като последна инстанция, която да провокира и сезира съответните отговорни лица, за да предприемат необходимите мерки. Преди това той многократно е подавал сигнали до управата на мегамагазина. Случката датира още от лятото. Благодарение на добрия шанс тя не се е превърнала в трагична.mall

Мъжът разказва в писмото, адресирано до медията как през лятото решили да се разходят със съпругата си и двете си деца до въпросния МОЛ. Внезапно едно от децата му на 1 година и половина се промушило без проблем през загражденията на ескалатора.

Заради това, че бащата го е държал за ръчичката, малчуганът не е полетял надолу няколко етажа. Човекът, с будна гражданска съвест, за да не се случи непоправимото с друго дете, уведомил за това ръководството на магазина. Любезна служителка го уверила, че ще предприемат съответните мерки за обезопасяване на мястото. Каква била обаче изненадата му, когато след месец дупката зеела отново.

Напористият родител не се спрял дотук. Пуснал и писмен сигнал. Реакцията останала същата. Мерки не били предприети. Човекът обаче не се отказал да се бори с бездушието. Не се предава, а изпраща имейл до управата на МОЛ-а на „Цариградско шосе”. На който отново не получава никакъв ответ. Писмото му до Нова телевизия е зов за помощ и съдействие. Той пита дали трябва да се случи огромно нещастие, за да реагират най-после служителите на това да си оправят въпросната дупка.

Преди време подобен злощастен инцидент се случи в МОЛ във Варна. Четиригодишно хлапе полетя от десет метра височина именно заради дупка до ескалатора, която не е била ремонтирана и закрита.

Източник:razkritia.com