Гугъл знае, но и вижда всичко – само регулаторните органи у нас са слепи и глухи.

Ако някой безобиден чужденец, реши да се позабавлява с Google Street и да опознае онова кътче в Стара Европа, което наричат България, ще остане безмълвен!

Цивилизациите се сменят, хората с тях, но никой никъде май не се ползва с този оригинален пиниз за консумиране на електроенергия, като у нас. Та ако въпросният чужденец беше тръгнал да обхожда, да речем, Перник с услугата Google Street View, щеше да се натъкне на феномена „крадене на ток”.romi

Това, което ромите са превърнали в изкуство, а пернишките такива – в олимпийска дисциплина, изми срама на местните от дупките по улиците и неремонтираните фасади. Сериозно!Единственото по-лошо за перничани от калпавата им инфраструктура е образът им пред света. Камерата на Google показа на всички какви новатори са циганите. На кадрите се вижда как един от тях се бори с монополите по единствения начин, който умее. Многолюдната му със сигурност фамилия се е прекачила незаконно към жиците, за да накажат ЧЕЗ, разказват от ZaPernik.Как ще реагират от милото на всички ЕРП е ясно, но точно сега имат малко по-големи проблеми за решаване!

От:Надежда Димитрова

Източник:razkritia.com