Мистериозна призрачна мъгла се спусна над паркинг в Хартфорд в американския щат Кънектикът и нанесе ужасяващи щети на паркираните там автомобили

Ужасяваща мистерия потресе властите в Америка. Призраци се появиха на паркинг и потрошиха автомобилите там. Този спиритуален екшън се разиграл в град в окръг Хартфорд, в американския щат Кънектикът, съобщи БЛИЦ.

По думите на местната полиция, една патрулка е била потрошена в сряда, като на видеокамерите за наблюдение не се вижда кой е сторил вандалското деяние. Оказва се, че за щетите няма виновен, тъй като в историята на полицейските акции няма случай на заловени призраци.duh

При наблюдаване на записите, снети от охранителните камери се вижда как мистериозна призрачна феерия се развихря на паркинга и накрая удря полицейския автомобил. След като призраците прегазват колата, едното й странично огледало буквално хвръква във въздуха, а после пада на земята под патрулиращия автомобил.

В началото полицейските служители били убедени, че това деяние е извършено от вандал. Но после, те прегледали внимателно записите и били напълно изумени от начина, по който са нанесени щетите на колата.

Източник:chudesa.net