pajner

Родните фолк диви са всеизвестни с редицата скандали, които си спретват. Покрай Годишните музикални награди на фирма „Пайнер” обаче като че ли всички певици се озлобяват още повече. Феновете са категорични, че през този период на

годината не биха могли да познаят своите идоли. Всяка певица мечтае за слава и успехи. Всяка иска да привлече към себе си най-много почитатели и верни фенове, които да следят кариерата и живота й ежедневно. Е, да, но всичко си има граници.

Първа тази година избухна Ани Хоанг. Причината бе отсъствието на категорията „Прогресиращ млад изпълнител”. След това стана ясно, че един от най-високобюджетните клипове в ефира, този на Малина към “Двойници”, също липсва в класациите, пише hotarena.net. pajner 300×161 ПРОВАЛ за наградите на „Пайнер”!

Липсата на Глория и Ивана в номинациите също предизвика голямо неразбирателство както сред фолк гилдията, така и сред почитателите.

Траяна пък от своя страна сподели в социалната мрежа Фейсбук своята позиция с феновете си.

“След промоция, песни, албум не заслужих дори номинация в някоя от категориите и съм много разочарована и се чувствам недооценена и не съм съгласна с нечестностите във фирмата и се чудя дали изобщо си струва да продължа, защото цената е голяма както финансова, така и здравословна, която плащам за това. Много съм разочарована!”, категорична е тя.

Фенове пък се заканиха, че ако Анелия не стане „Певица на годината” ще спретнат протест срещу „Пайнер”.

източник: razkritia.com