Петрич се обсъжда единствено намереният ръкопис на пророчицата

От няколко дена най-коментираната тема в Петрич е съкровището, което според местните, се намира закопано в основите на храма на Ванга. Наскоро в музея на пророчицата, разположен непосредствено до храма й в Рупите, беше открит стар и пожълтял ръкопис.

Осведомени източници твърдят, че въпросният документ всъщност е карта за съкровище, което се намира заровено в основите на храма.vanga

Вярва се, че въпросният ръкопис е писан под диктовката на Ванга, която дори е упоменала датата, на която съкровището ще бъде изровено – октомври 2013 година, издадоха хора, работещи в общината в Петрич и пожелали анонимност. Поради този факт в град цари небивало оживление.

Иманяри от цялата страна се стичат, примамени от предсказанието на пророчицата, че десетките килограми злато и скъпоценности ще бъдат открити в близките дни.

Припомняме ви, че въпросният ръкопис беше открит още през 2010 година по време на ремонтните дейности по малката къщурка. Местните власти обаче го конфискували, тъй като не били съгласни да стане обществено достояние, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com