Канал 3 е телевизионна програма, в която се показват събитията в истински реални условия. Докато в другите телевизии всичко минава през цедка, то в Канал 3 няма такова нещо и  в ефир се показва всичко, като допълнително мнение не се дава, за да се остави на зрителя сам да прецени кои са лошите и кои добрите.

Всичко това обаче е в историята, защото Канал 3 бе купен за 1 млн. лева. Изведнъж телевизията се промени и започна да се влияе от лица, които стоят в сянка и всеки ден раздават своите заповеди.or

За управител на Канал 3 се води Сашо Диков, но след продаването на канала положението става съвсем различно и вместо той да заповядва и да прави това, което на него му харесва, като че ли заповедите вече се спускат отгоре и той няма власт да ги промени. Не само Сашо Диков си отива от Канал 3 заради вече споменатото, а и хора от неговия екип. Петя Петрова е отлична журналистка и отразява събитията такива, каквито са. Явно не това трябва да се прави в телевизията, а да се изопачат фактите, като се правят удобни за властта. Тя става неудобна и именно заради това е уволнена.

Властта не убива само Канал 3, а и сутрешния блок на btv. Водещите Виктор Николаев и Анна Цолова са уволнени заради неудобните въпроси, които зададоха на Орешарски в интервю наскоро, писа 1kam1.eu. Тогава Орешарски изпадна в безизходица, защото не успя да отговори кой всъщност стои зад назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Източник:razkritia.com