В официален документ пишеше, че срещу мен се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган.Това сензационно обяви в парламента премиерът Бойко Борисов.

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате, допълни Борисов.

Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва – заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган, каза Борисов от парламентарната трибуна буквално секунди след като депутатите приеха оставката му.

„Понеже минахте границите, искам да знаят хората“, каза Борисов.

 

b0ba8014d50d0245cddacd2f1f3f000c_400x300„Отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление, досега си мълчах“, каза Борисов.

Да се разсекрети папката „Лале“, в която може да се види как един представител на подземния свят, разстрелян преди няколко години, каза: „Бойко взе парите“, призова пък Христо Бисеров от ДПС.

Припомняме, че разработка „Лале“ на МВР е от 2002 г. срещу сръбския престъпен бос Сретен Йосич. Според някои информации от „Лале“ може да се проследи как днешни политици са купували навремето чинове и постове с пари от наркоканали.