За месец и половина “работа”, кабинетът “Орешарски” се преумори след толкова скандални назначения, нали пък сякаш с конкурс ги избираха, а и доста труд положиха, за да си приберат 1 млрд. лв.

Днес нямаше парламентарен контрол заради спешните законопроекти, които народните представители трябваше да обсъдят, а и най-вече заради спешната ваканция, която трябваше да си гласуват. За месец и половина работа и 43 дни протести от страна на гражданите, депутатите се измориха да работят за собственото си благо и решиха да си починат, отивайки на моренце с парите на гражданите, ама не по Черноморието, защото народът ще ги скъса от любов!

Сега настъпва времето на онзи невероятен момент от годината, когато политиците през цялото време мързелуваха, за да решат накрая, че трябва да си починат. Нали пък народът плаща!Освен това кабинетът “Орешарски” свърши достатъчно работа, откакто е на власт – успяха де що можеше да си набутат свои хора – къде скандални, къде криминални, доказали се през годините и вече умората ги налегна.

клика

Трябва почивка на отрудените депутати. Не се работи в такава среда, психически са изтормозени, горките, човек да ги ожали!Опитаха всячески да нормализират “работата” си, като лъжеха за броя на протестиращите и нали си мислят, че българският народ е като стадо овце и като чуе, че недоволните са все по-малко и по-малко, ще си каже: “Защо да излизам на протест, след като почти никой не протестира?”, но на кабинета “Орешарски” му излязоха криви сметките. Тогава платиха на провокатори, които да подменят демонстрациите, но и така не успяха. Волен Сидеров смяташе интелигентните сънародници, които са дошли и с децата си на протеста, че са терористи срещу “легитимната” власт, искаше 3 години затвор за тях, а и дори сигнализира агенцията за закрила на детето. Представяте ли си колко много е загрижен лидерът на “Атака” за децата на България? Същият обиждаше и посягаше на полицията, защото униформените са с народа. Накрая като видяха, че не им се получава, доведоха “вносни” полицаи с маски от другите градове на страната и само на определени от тях им бе разпоредено да бият наред преди дни. Предварително си бяха платили на провокатори да мятат павета, за да може след това ченгетата с маски да започнат да “докосват” с оборудването си мирно протестиращите граждани, без какъвто и да е повод, да бият беззащитни жени, да чупят камери, заличавайки действията си. На другия ден да излезе хубосникът на Сергей Станишев – Вигенин, за да говори как тези – мирните граждани – е можело да убият някой депутат.Като видяха, че по никакъв начин не им се получава, сега решиха да излязат в лятна ваканция на морето, но не на нашето, разбира се, за да са далече от протестиращите, като отсъстват за месец (от 2 август до 4 септември), време през което се надяват протестите да стихнат или поне ще им даде отсрочка за оставката, за да измислят още някой пъклен план как да пуснат корени във властта.

България обаче сега е будна и няма повече да си затваря очите! Крайно време е депутатите да заработят за народа си, а не да са в парламента само и само да си пълнят гушите в собствен интерес и за сметка на гражданите!

Ако те са маймуни, това не означава, че трябва да правят и народа си на такива!

Източник:razkritia.com