В новия сезон на „Под прикритие” ще видим нов култов образ, който вече се появи сред екипа на сериала

 „Под прикритие” 4 ще е факт само след няколко месеца, а вече има намеци за влизането на нов култов образ!

Тази голяма изненада лъсна на наградите Mediamixx 2013 в Албена. Kliuki.net видя, че в екипа на сериала има нов човек, който засега не беше представен на публиката, но излезе заедно с някои познати ни вече лица да получи специалните отличия за продукцията.

„Под прикритие” разби конкуренцията и се оказа с най-оригинален сценарий, най-добра режисура, със супер кастинг, перфектна операторска работа. Музикалното оформление и продуктовото позициониране допълнително го превръщат в най-добрия сериал, правен у нас, което беше категорично потвърдено на наградите в Албена.pod prikritie

На церемонията присъства един от най-ярките герои във филма – актьорът Мариан Вълев – Куката, който заедно с продуцента Димитър Митовски благодари на аудиторията за високата оценка. Това, което не убягна от феновете на „Под прикритие” беше личността на неизвестния до момента мъж, който по всяка вероятност се очаква да видим в 4-ти сезон.

Снимките започват в края на лятото, а най-заклетите почитатели на крими сагата вече тръпнат от нетърпение. Колко ли заплетени сцени отсега са наумили да ни предоставят сценаристите?!

Докато дойде време да разберем, вижте кой ще е новият култов образ в „Под прикритие”4! Ето и още фотоси от награждаването на “Под прикритие” в Албена!

Източник:kliuki.net