Третият сезон на хитовия български сериал, „Под прикритие” приключва тази неделя.

След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки мисията на агента под прикритие Мартин е пред своя край. Как ли обаче ще завърши тя – дали той ще събере достатъчно доказателства, за да вкара Иво и Джаро зад решетките, или ще бъде разкрит и наказан по най-жестокия начин?

Отговор на тези въпроси знаят само продуцентите от БНТ и Камера, както и режисьорът на финалния епизод – Виктор Божинов.

Причината за това е, че за финал на „Под прикритие” са заснети три различни версии, а тази, която ще бъде излъчена в неделя, ще бъде изненада дори и за актьорите.

В интернет вече се появиха множество спекулации относно финала на третия сезон. Едни са убедени, че Джаро ще убие Мартин, други залагат на справедливото възмездие и арести за гангстерите, трети пък са доста по-черногледи и предполагат, че за Иво, Джаро, Куката и Марто финалът ще бъде фатален.

Pod-prikritie-sezon-3-epizod-11-5

Междувременно след убийството на Здравко Киселов-Косъма, феновете на сериала в интернет буквално надигнаха бунт. Веднага след края на епизода във виртуалното пространство се появиха хиляди коментари в защита и в памет на героя на Александър Сано.

Феновете приеха толкова емоционално смъртта на Косъма, че в мрежата се появиха чак и стихотворения за покойния гангстер.

Във Facebook дори изникнаха групи с призиви „Смърт за убийците на Косъма” и „Куката да убие Крум и Иво”

Източник: Dnes.bg