Покъртителното признание на Слави Трифонов за провала в личния му живот, разтресе из дъно неговите почитатели от цялата страна. За първи път в своята история скандалният шоумен реши да разкрие причините, довели до рязко влошаване в здравословното му състояние и невъзможността да води нормален живот. На 46 години, той все още не е женен, на никого не е известно да има деца.

Този път Трифонов реши да говори и открито сподели, че цялата вина за несгодите се крият в неговото телевизионно шоу. Беше категоричен, че още при старта е бил наясно, че в този живот ще може да изпитва само една чиста любов – към телевизията.slavi

„Когато стартирах на малкия екран подсъзнателно осъзнавах, че някъде по пътя ще се прецакам. Тогава все още не знаех къде ще стане това, нямах достатъчно опит. Още на първата година обаче разбрах, че ако искаш да правиш нещо наистина добре, то просто трябва да започнеш да живееш с него. И започнах да живея с телевизията, но се прецаках в личен план”, сподели той.

В продължение на изминалите години, Дългия на няколко пъти опита да създаде нормално семейство с жена и деца. За добро или зло опитите му останаха безплодни и личното щастие всеки път му се изплъзваше. С последната си изгора Мартина Огнянова може и да успеят, но това също може да бъде поставено под въпрос. За краткото време на връзката им, двамата се разделяха и сдобряваха много пъти, което в крайна сметка едва ли ще доведе до щастлив край.

„Но все таки не се отчайвам. Обичам това, което правя, но заради любовта си плащам много висока цена”, каза още той.

Източник:skandalno.net