Поредната грозна гавра с най-великите българи потресе България!

Отново сме в училище и отново се натъкваме на неадекватен ученик, който прави неприлични жестове към едни от най-изявените българи.

Екшънът се разигра в училище в София, оповестиха на сайта на Флагман.БГ.

Ученикът се казва Иво и е родом от Разград. Момчето е едва на 14 години, но вече пуши марихуана и под нейното въздействие  върши тотални глупости.

Поредната неприлична постъпка е заснета на видео, което е пуснато и в нета, казаха от БЛИЦ.

narodni

Застанал пред ликовете на народните будители Христо Ботев, Каравелов, Алеко Константинов и Славейков, ученикът ги поздравява с две ръце вдигнати във въздуха със средни пръсти гордо изпъчени.

През изминалата учебна година имаше няколко подобни неприятни изцепки от ученици. Група момчета от Добрич си направиха гавра с портретите на Апостола Левски, цар Симеон Велики, Светите братя Кирил и Методий и други.

На момчетата беше забранено да посещават учебните часове със своите съученици.  Педагогическият съвет ги накара да се подготвят като частни ученици и след това сами да ходят на изпити.

Но такова отвратително е отношението не само към известните българи, превърнали се в исторически личности, а и към напълно обикновените хора.

Втората снимка е красноречива и няма нужда от повече пояснения.

Източник:chudesa.net