Прочутата ясновидка Вера Кочовска, малко преди да почина, е направила шокиращи предсказания за родните ни политици

Прочутата ясновидка Вера Кочовска, малко преди да почина, е направила шокиращи предсказания за родните ни политици. Феноменът е видял, че до настъпването на 2016 г. в България ще има два кървави атентата срещу Бойко Борисов и пожизнения лидер на ДПС – Ахмед Доган. Тези зловещи предсказания Кочовска е направила малко преди да почине през 2011 г., съобщи агенция „ПИК”.

До този момент се сбъдна предсказанието й за опит за покушение над Доган, който стана в началото на 2013 г. weraТова събитие се оказа преломно за цялостната политика у нас – много неща се промениха и доста нови лица разместиха старите личности на политическата сцена.

По думите на експерти от Българската академия на науките, които са записали последните пророчества на феноменалната Вера Кочовска, тя е предсказала, че известни политици в последвалите пет години, до настъпването на 2016 г. До настъпването на този период обаче, пророчицата е видяла още три кървави атентата у нас, един от които ще завърши фатално.

Вера Кочовска е изрекла думите, че човек от най-високите етажи на властта в страната ще падне покосен. Тези нейни думи се отнасят за Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ и бивш министър-председател на България.

Източник:chudesa.net