Момченцето е било намерено в безпомощно състояние.

Петгодишният Цецко е бил открит в безпомощно състояние.

Служителите на социалната служба, посетили дома на момченцето останали втрещени от гледката, която се разкрила пред очите им.
При проверка на жилището на Георги и Петя, което се намира във Враца, те заварили 5-годишното дете да лежи в безпомощно състояние на земята.

Социалните работници веднага сигнализирали за случая на Спешна помощ и полицията, пише Konkurent.bg.

При пристигането си, медицинският екип установил, че ръцете и краката на момченцето са много отекли, а то било проснато на земята.cecko
Детето е транспортирано по спешност в болницата. При извършения преглед било установено, че детето страда от сериозно недохранване. То изглеждало като три, а не като петгодишно.

По тялото му са открити множество стари белези от рани. От болницата във Враца съобщават, че съществува голяма опасност да се наложи да бъдат ампутирани двата крака на момченцето, тъй като има сериозна инфекция на ходилата.

Докато социалните работници изчаквали пристигането на полицейския екип, Георги, който е пастрок на Цецко грабнал едно от останалите деца и изтичал до съседния вход, където да се скрие.
За негово огромно съжаление обаче органите на реда го открили и му щракнали белезниците само няколко минути по-късно.

Петя, която е от Драгоман живее на семейни начала с Георги. Тя има три деца. От съжителството си с него, има още две деца и е в очакване на трето.

Източник:razkritia.com