Майка е била принудена да удави новороденото си бебе, надзирател пребил до смърт 6-годишно момиченце

Ужасяващи разкрития от лагерите на смъртта са на път тотално да дискредитират и без това лошата репутация на Северна Корея. 30-годишен мъж, който е успял да се спаси от концлагерите чрез бягство е споделил кошмарни зверства пред комисия на ООН. Кореецът, на име Син Дон Хек разказва, че майка му е била принудена да удави собственото му новородено
братче, тъй като не е имала брак с бащата и детето се е считало за незаконно родено без право на живот.

Самият Хек споделя, че е извадил късмет, че когато майка му го е родила, вече е била призната за законна съпруга на баща му. В противен случай и него го очаквала съдбата на братчето му. deca4Преди 8 години пък надзирателите му отрязали пръст, тъй като имал неблагоразумието да счупи шевна машина. Мъжът станал свидетел и на екзекуцията на собствените му родители, които се опитали да избягат, но неуспешно и наказанието им било смърт. Самият Хек успял да напусне лагера на смъртта и страната преоблечен като войник.

Освен ужасяващите факти за собственото си семейство, Хек разкрива и други подробности за концлагерите в КНДР. Условията в тях били толкова тежки, че нещастниците, затворени там буквално били принудени да ядат всичко, което се движи – червеи, насекоми, жаби, плъхове. Естествено, кражбата на храна се наказвала безмилостно. Един от надзирателите пребил до смърт 6-годишно момиченце заради няколко откраднато зърна царевица, предават от Новини БГ.

Източник:razkritia.com