Дяволското изчадие лети из небесата над смаяните погледи на станалите неволни зрители на това адско явление

Дяволът се появи на Земята. Дяволското изчадие лети из небесата над смаяните погледи на станалите неволни зрители на това адско явление. Това злокобно видео е заснето посред бял ден и със сигурност ще ви накара да потръпнете от ужас и от усещане за ледени тръпки, които ще ви побият по гърба от видяното.iz4adie

Този клип е представен от сайтът div.bg и представя нещо наистина ужасяващо. Всъщност тези кадри са заснети по повод приближаващият празник, който е особено тачен сред католиците – Вси Светии или Хелоуин, почитан на 31 октомври всяка година. На този ден всеки човек трябва да си сложи най-смразяващите костюми, да се гримира страшно и да всява ужас сред хората, които среща по пътя си, а целта е да се прогонят злите духове и сили през цялата следваща година.

Така иновативните автори на видеото представят едно летящо дяволче, което стряска младежите, които спортуват на игрището, или бягат в парка, или просто се разхождат.

Само за два дни, откакто клипчето е качено в най-големият портал за видеосподеляне YpuTube, то е видяно от повече от 1 280 000 потребители. А коментарите под него са доста разнородни.

Гледайте го и се забавлявайте на този летящ дявол. А защо не и тези кадри да ви вдъхновят за тоалета ви за предстоящият празник Хелоуин.

Източник:chudesa.net