Има и такива изроди, които не изпитват свян дори от Бога!

Трагедията се разиграла преди години в с.Говедарци. До селото има красив манастир. Там пристигнала монахинята Люба, която сънувала два пъти един и същ пророчески сън още преди да облече черното расо. Явил й се Господ и я накарал да отиде точно в това села и да му служи точно в тозиманастир. Заръчал й да стане монахиня и да не се жени.

 

Монахинята много бързо спечелила благоговението на жителите от цялото село, защото била изключително любезна, възпитана, отзивчива. Полагала чудесни грижи за манастира, аязмото иманастирското гробище.

Същата тази благочестива жена била нападната от един безсрамник, който зверски я насилил. Цялото село било потресено от трагедията и жителите успели да прогонят насилника, писаха в БЛИЦ.Nuns passing on the Via Dolorosa in Jerusalem Old City

Малко след тази злощастна трагедия, монахинята Люба починала.  И до днес жителите на с.Говедарци не могат да я прежалят. А днес е Успение Богородично!

Бог да  прости монахинята Люба!

Насилникът Боян Начев, по прякор Капитана, се изгубил и никой не знаел дали е жив или е умрял. Но ето, че се появи с гръм и трясък във вторник, 13-ти август.

Същият непрокопсаник нападнал жена на 56 години, която пасяла стадо с крави. Насила успял да съблече дрехите й. Даже се опитал да я насили, но българката проявила смелост и успяла да се спаси, писаха във в. “Вяра”.

Насилникът откраднал сумата от 2 000 лева, която жената носела със себе си, увита в една кърпа и вързана на кръста. Жената не поела риск да държи тези пари в дома си, за да не й ги откраднат.

Жената отишла в РПУ – Самоков и подала жалба. Полицаите провели незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и задържали насилника. Те били изненадани, че безсрамникът е забравил предишния си грях, та започнал да трупа нови.

Лицето е задържано за срок от 24 часа и срещу него е образувано досъдебно производство.

Източник:chudesa.net