Тодор Тодоров завежда дело срещу семейството на жертвата, уронвали му авторитета

Нечувана трагедия се разигра в село Хаиредин, област Враца. Петокласникът от местното училище Наделин Николов е приет с комоцио в болницата в града след като кметът на общината го пребил. Майката на 12-годишното момче Миглена Илиева твърди, че градоначалникът е нахлул в класната стая на сина й, измъкнал него и още едно момче в коридора на школото и се нахвърлил върху тях с шамари.

Един от ударите бил толкова силен, че буквално забил Наделин в стената. u`enikВследствие на това вечерта вкъщи на ученика му прилошало, получил зверски световъртеж и започнал да повръща. Притеснената майка веднага го закарала в болницата в Бяла Слатина, откъдето ги препратили във Враца. Там се разбрало, че Наделин е с тежко комоцио заради силен удар.

Кметът обаче отрича да удрял детето. По думите на Тодоров, той е отишъл в училището по молба на две от учителките, за да въдвори ред в класа на Наделин, тъй като децата вдигали прекалено голяма врява и не слушали възпитателите си. Управникът не отрича, че е извел петокласника и негов съученик в коридора на школото, където единственото, което направил, е да им дръпне конско за поведението. Тодоров смята да съди семейството на ученика заради уронване на авторитета му, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com